Product Funky Feet

Politica de livrare

Livrarile se fac prin curierat rapid. Termenul mediu de livrare este de 2 zile lucratoare in Bucuresti, si pana la 7 zile lucratoare in restul tarii. Tarifele de livrare vor fi afisate in timpul comenzii, in functie de zona de livrare. Ele pot suferi modificari in functie de promotiile/ofertele de pe www.funkyfeet.ro. Comenzile se pot ridica gratuit de la sediul Funky Feet din Bucuresti, Str. Axinte Uricariul, Nr.8.

Politica de returnare

Prioritatea noastra este satisfactie 100% la fiecare comanda !

Puteti returna orice produs in maximum 30 de zile de la comanda, cu conditia ca produsele sa aiba eticheta si ambalajul intacte. Echipa noastra va face tot posibilul ca produsele comandate sa fie in cea mai buna stare. Daca acestea prezinta defecte sau ati primit altceva, promitem schimbarea lor iar costurile de returnare sunt gratuite. In cazul in care nu mai doriti produsul comandat, costurile de returnare vor fi suportate de catre dumneavoastra.

Daca v-ati razgandit si doriti alt produs, asigurati-va ca ati contactat prin mail echipa Funky Feet inainte de returnarea coletului. In mail va rugam sa treceti numarul comenzii, numele produsului pe care il doriti si motivul schimbarii (in felul acesta ne imbunatatim serviciile). Taxele si metoda de returnare intra sub responsabilitatea dumneavoastra.

Cum platesc?

Puteti plati on-line, prin serviciile mobilPay ( pentru detalii consultati www.mobilpay.ro/public/), prin ramburs, in momentul livrarii sau la sediul nostru in cazul in care ridicati coletul personal. La fiecare comanda, veti primi un e-mail de confirmare din partea noastra pentru a verifica atat comanda cat si adresa de livrare.

Politica de securitate

Va asiguram ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele mobilPay. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi politica de securitate mobilPay. De asemenea, intelegem importanta datelor cu caracter personal si va asiguram ca acestea nu vor fi folosite in alte scopuri si nu vor fi transmise catre terti.

Detalii despre produse

Produsele FunkyFeet se diferentiaza prin culori vii, materiale de o calitate superioara, design atragator si un maximum de confort. Fiecare produs FunkyFeet va avea o prezentare dedicata materialelor folosite. Culorile vii sunt rezultate din vopseluri care nu ataca sau deranjeaza pielea. Pentru mentinerea si intretinerea sosetelor va rugam sa cititi etichetele inainte de folosire. Pot exista mici diferente intre culorile produselor de pe site si cele efective.

Materialele folosite in confectionarea sosetelor:

 • Bumbac cu tesatura extra fina;
 • Lana;
 • Nailon;
 • Acril;
 • Poliester;
 • Olefina;
 • Polipropilena;
 • Spandex.

Pentru un si mai mare confort, sosetele pot avea:

 • Matase;
 • Mohair;
 • Casmir.

 

Companie

Promotii

Promotiile de pe site sunt valabile din data de 27.02.2014 pana la data de 31.03.2014 si se refera la produsele care au pret redus pe site. 

Toti clientii beneficiaza de aceste promotii, in limita stocului disponibil.

Despre noi

Totul a pornit de la o pereche de șosete colorate pe care i-am făcut-o prietenului meu acum 11 ani. Pentru că era o persoană deosebită, imi doream un cadou inedit, care să-i puna in valoare personalitatea și să-l binedispună de fiecare dată. Din acel moment, cadoul dăruit a devenit simbolul relației noastre și am încercat, în fiecare an, să ne surprindem cu câte o pereche de șosete cât mai colorată, cât mai vioaie, cât mai hazlie.

De curând ne-am hotărât amândoi să ducem povestea șosetelor mai departe. Ne doream șosete care să inspire lumea, să o surprindă cu un design unic și materiale deosebite. Pentru producție am ales Coreea de Sud, fiind impresionați de stilul lor de lucru. Modelele sunt create în Anglia de către doi designeri pasionați de proiectul nostru.

Prin Funky Feet ne propunem să aducem un pic de culoare în personalitatea fiecăruia, să-l facem să se simtă special. Este un proiect de suflet și sperăm ca fiecare pereche de șosete să aducă o stare de bine celui care o poartă!

Politica de Confidentialitate

Va asiguram ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele mobilPay. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi politica de securitate mobilPay. De asemenea, intelegem importanta datelor cu caracter personal si va asiguram ca acestea nu vor fi folosite in alte scopuri si nu vor fi transmise catre terti. 

Cariere

Vrei sa faci parte din echipa Funky Feet? Trimite-ne un CV la adresa hello@funkyfeet.com si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp!

Utile

Contact

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre sosetele Funky Feet, despre comenzi sau despre noi, te invitam sa ne scrii la hello@funkyfeet.com. De asemenea, ne poti suna intre 09:00 si 18:00, de Luni pana Vineri, la 0745.234.528.

Sediul Social:
Str. Banul Antonache, Nr.45-47, Sector 1, Bucuresti

Punct de lucru:
Str. Axinte Uricariul, Nr.8, Sector 1, Bucuresti

Detalii companie:
S.C Mondo IT Global Services S.R.L
CUI RO 29473740
J40/15156/2011

Detalii despre website

Magazinul online www.funkyfeet.ro poate fi accesat de pe orice browser disponibil. Pentru o navigabilitate sporita va sugeram sa folositi Mozilla Firefox, Internet Explorer sau Google Chrome. Pentru a comanda de pe www.funkyfeet.ro, browser-ul folosit trebuie sa accepte cookies. Acestea sunt mici fisiere de tip text, stocate temporar in calculatorul dumneavoastra, care ajuta din punct de vedere tehnic comanda (produsele sunt retinute in cos in timpul altor cautari). Fisierele de tip cookies nu stocheaza informatii personale.